Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)



Kalv i tunfisk (Vitello tonnato) inneholder 157 Kalorier, 1 g Karbo, 9 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato) har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Selleri, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalv i tunfisk (Vitello tonnato) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 7191 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
750grkalvestek
150grtunfisk (gjerne hermetisk)
1helflaske(r)tørr, italiensk hvitvin
Ca 2,5sskapers
2stksitroner
1stkgulrot
1stang(stenger)selleristilk
1stkløk
laurbærblad
Ca 2,5stknelliker, hele
4stk filetansjosfileter
2stkeggeplommer
2,5dlolivenolje
3sshvitvinseddik
maldonsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier156.61955.01Kcal
Protein8.7553.36gram
Karbohydrat1.177.13gram
Kostfiber0.503.05gram
Fett10.6164.70gram
Mettet fett1.8211.10gram
Alkohol2.92 %
Salt0.231.42gram
Pris på oppskriftenKr 15.26Kr 93.06Kroner
Hele oppskriften veier2 439 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,98 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Plasser kalvesteken i en oval og passe stor kjele med all hvitvinen, grovhakket gulrot, selleri og løk, samt laurbærblad og nellik. La alt ligge under lokk i et døgn, vend kjøttet av og til.

Kok kalvsteken opp i marinaden, med litt påfyll av vann. La det surre pent i overkant av en times tid. Avkjøl i kraften.

Kjør tunfisk, ansjos, eggeplommer, kapers, saften fra en halv sitron samt vineddik i mikser. Underveis har du i noen ss kraft og olivenoljen. Kjør mikseren til sausen er glatt og fin. Salt og friskkvernet pepper.

Kalvekjøttet skjæres i tynne skiver og legges utover på et fat med tunfisksausen jevnt utover. Dekk til med aluminiumsfolie, og la det hele stå minst en halv time til avkjøling før servering. Pynt med sitronskiver, bladpersille og kapers.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10104)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalvestek i gryte 2.Kalvestek i gryte 2.
Denne retten har 112,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalverulade med reker.Kalverulade med reker.
Denne retten har 63,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvepølser.Kalvepølser.
Denne retten har 197,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ossibuchi al Pomodoro.Ossibuchi al Pomodoro.
Denne retten har 100,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 23,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.