Kalv i tunfisk (Vitello tonnato) inneholder
157 Kalorier,
1 g Karbo,
9 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Selleri, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7191 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 156.61 | 955.01 | Kcal |
Protein | 8.75 | 53.36 | gram |
Karbohydrat | 1.17 | 7.13 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 3.05 | gram |
Fett | 10.61 | 64.70 | gram |
Mettet fett | 1.82 | 11.10 | gram |
Alkohol | 2.92 % | | | |
Salt | 0.23 | 1.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.26 | Kr 93.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 439 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,98 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Plasser kalvesteken i en oval og passe stor kjele med all hvitvinen, grovhakket gulrot, selleri og løk, samt laurbærblad og nellik. La alt ligge under lokk i et døgn, vend kjøttet av og til.
Kok kalvsteken opp i marinaden, med litt påfyll av vann. La det surre pent i overkant av en times tid. Avkjøl i kraften.
Kjør tunfisk, ansjos, eggeplommer, kapers, saften fra en halv sitron samt vineddik i mikser. Underveis har du i noen ss kraft og olivenoljen. Kjør mikseren til sausen er glatt og fin. Salt og friskkvernet pepper.
Kalvekjøttet skjæres i tynne skiver og legges utover på et fat med tunfisksausen jevnt utover. Dekk til med aluminiumsfolie, og la det hele stå minst en halv time til avkjøling før servering. Pynt med sitronskiver, bladpersille og kapers.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10104)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift