Kalv, kantarell og parmesan inneholder
106 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kalv, kantarell og parmesan har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalv, kantarell og parmesan er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3462 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalv. kantarell og parmesan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.88 | 534.69 | Kcal |
Protein | 7.40 | 37.37 | gram |
Karbohydrat | 4.02 | 20.30 | gram |
Kostfiber | 2.65 | 13.38 | gram |
Fett | 6.10 | 30.81 | gram |
Mettet fett | 3.70 | 18.69 | gram |
Salt | 0.05 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.16 | Kr 66.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 020 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,18 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrubb og vask potetene. Skjær dem i tynne skiver som bakes i 150 gr varm ovn (med smørklatter på) til de er gylne. Rens squash og sopp og kantareller. Stekes lett i smør/olje i panne. Smak til med salt og pepper. Fjern stilk fra porto bello og stek dem gylne i pannen.
Ha fløten i en kjele og la den koke sammen til passe konsistens. Tilsett revet ost. Rør ut.
Salte og pepre fileten og brun den raskt på alle kanter i smør/olje i panne. Settes hel inn i
180 gr varm ovn og får stå ca. 10 minutter.
La kjøttet hvile før det skjæres i porsjonsbiter. Fordel alt på varme tallerkener. Pisk opp ostefløten og fordel skummet idet du skal servere maten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 26561)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-11-07
Oppdatert dato:2009-11-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift