Kanelsnurrer glutenfrie inneholder
245 Kalorier,
46 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kanelsnurrer glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kanelsnurrer glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 6 lesere
Lesere:
14013 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kanelsnurrer glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 244.75 | 2 551.52 | 159.47 | Kcal |
Protein | 2.17 | 22.62 | 1.41 | gram |
Karbohydrat | 45.93 | 478.82 | 29.93 | gram |
Kostfiber | 2.37 | 24.71 | 1.54 | gram |
Fett | 5.29 | 55.15 | 3.45 | gram |
Mettet fett | 1.12 | 11.68 | 0.73 | gram |
Salt | 0.73 | 7.60 | 0.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.76 | Kr 39.20 | Kr 2.45 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 043 totalt | 1 043 pr porsj | 65 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 75,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
snurrer
1.Smuldre margarinen i brødblandingen.
2.Tilsett sukker og kardemomme.
3.Rør gjæren ut i væsken ca. 37ºC og bland deigen godt.
4.La deigen heve under plast i 50-60 min.
5.Ta deigen forsiktig ut av bollen.
6.Kjevl ut til et rektangel og strø med kanel og sukker.
7.Rull deigen sammen fra langsiden til en pølse og skjær opp 2-3 cm store stykker.
8.Settes rett på smurt plate eller i muffinsformer.
9.Pensle med pisket egg og strø over perlesukker.Etterhev i 15-20 min.
10.Steketid 10-12 min. v/225ºC.
Kilde: Toro
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 919)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift