Kavringer glutenfrie inneholder
216 Kalorier,
39 g Karbo,
1 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kavringer glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kavringer glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5198 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kavringer glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 216.00 | 1 555.74 | 111.12 | Kcal |
Protein | 0.80 | 5.76 | 0.41 | gram |
Karbohydrat | 38.55 | 277.66 | 19.83 | gram |
Kostfiber | 1.94 | 13.97 | 1.00 | gram |
Fett | 6.08 | 43.79 | 3.13 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 3.82 | 0.27 | gram |
Salt | 1.20 | 8.67 | 0.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.75 | Kr 19.81 | Kr 1.41 | .- |
Hele oppskriften veier | 720 totalt | 720 pr porsj | 51 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 71,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
kavringer
1.Bland alt det tørre.
2.Løs gjæren i væsken 37°C og bland godt i mikser.
3.La deigen heve til dobbel størrelse.
4.Trilles ut til rundstykker, litt flate.
5.Stekes i ca. 10 min. v/250°C.
6.Del rundstykkene i to.
7.Tørkes ved 90°C til de er helt tørre.
8.Oppbevares i kakeboks.
Kilde: Toro
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 920)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift