Kje i rømmesaus fra Veen gard inneholder
140 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Kje i rømmesaus fra Veen gard har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kje i rømmesaus fra Veen gard er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
9712 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kje i rømmesaus fra Veen gard!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.24 | 524.72 | Kcal |
Protein | 14.35 | 53.69 | gram |
Karbohydrat | 1.85 | 6.92 | gram |
Kostfiber | 0.10 | 0.37 | gram |
Fett | 8.36 | 31.28 | gram |
Mettet fett | 4.78 | 17.88 | gram |
Salt | 0.63 | 2.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.39 | Kr 42.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 497 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjer kjøttet i høvelege stykke. Vend dei i blanding av mjøl, salt og pepar. Brun kjøttet og legg det over i ei gryte. Kok ut steikepanna med vatnet og hell det over kjøttet i gryta. Småkok kjøttet i 15-20 minutt. Ha i rømme og dill og kok opp att. Dersom sausen blir for tynn, kan han jamnast med 1-2 ts maizenamjøl utrørt i litt kaldt vatn. Smak til med salt og pepar. Dryss finhakka dill over og server med kokte poteter og grønsaksalat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17680)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-05-07
Oppdatert dato:2004-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift