Kje i rømmesaus fra Veen gard inneholder
140 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Kje i rømmesaus fra Veen gard har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kje i rømmesaus fra Veen gard er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kje i rømmesaus fra Veen gard!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.22 | 524.64 | Kcal |
Protein | 14.36 | 53.73 | gram |
Karbohydrat | 1.85 | 6.92 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.26 | gram |
Fett | 8.36 | 31.28 | gram |
Mettet fett | 4.70 | 17.59 | gram |
Salt | 0.63 | 2.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.39 | Kr 42.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 497 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjer kjøttet i høvelege stykke. Vend dei i blanding av mjøl, salt og pepar. Brun kjøttet og legg det over i ei gryte. Kok ut steikepanna med vatnet og hell det over kjøttet i gryta. Småkok kjøttet i 15-20 minutt. Ha i rømme og dill og kok opp att. Dersom sausen blir for tynn, kan han jamnast med 1-2 ts maizenamjøl utrørt i litt kaldt vatn. Smak til med salt og pepar. Dryss finhakka dill over og server med kokte poteter og grønsaksalat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 5 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17680)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-05-07
Oppdatert dato:2004-05-07
Lesere:
8680 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift