Klappakake - globjørn inneholder
241 Kalorier,
49 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Klappakake - globjørn har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klappakake - globjørn er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 7 lesere
Lesere:
14420 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klappakake - globjørn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 240.91 | 8 284.89 | Kcal |
Protein | 7.29 | 250.70 | gram |
Karbohydrat | 48.87 | 1 680.64 | gram |
Kostfiber | 3.14 | 107.98 | gram |
Fett | 1.11 | 38.17 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 9.29 | gram |
Salt | 0.22 | 7.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.13 | Kr 38.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 439 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 81,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm væsken lunken og smelt smøret. Rør ut gjær i væsken, tilsett salt, sirup og så mye mel at den suger opp væsken. Kna deigen til kantene slipper og sett den så til heving. Lag passende emner av deigen, kjevle dem ut og la dem stå til etterheving. Kakene stekes på takke, i stekeovn eller på stein ute i kåta.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18361)
Kategori:
Brød
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-01
Oppdatert dato:2004-08-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift