Klippfisksuppe med hvitløk inneholder
95 Kalorier,
5 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Klippfisksuppe med hvitløk har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klippfisksuppe med hvitløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 1,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4979 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klippfisksuppe med hvitløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.18 | 465.73 | Kcal |
Protein | 10.72 | 52.45 | gram |
Karbohydrat | 4.63 | 22.66 | gram |
Kostfiber | 0.42 | 2.06 | gram |
Fett | 3.66 | 17.91 | gram |
Mettet fett | 1.00 | 4.89 | gram |
Salt | 3.57 | 17.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.75 | Kr 18.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 936 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,45 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg hvitløken i kokende vann i 30 minutter. Hell av vannet. Skyll med kaldt vann og skrell løken. Legg hvitløken og krydder i en kasserolle sammen med vannet. Kok langsomt i 30 minutter. Sil suppen og press hvitløken godt ut.
Pisk eggeplommene i en bolle til de blir tykke. Pisk inn oljen, dråpevis som i majones.
Skjær fisken i biter, legg den i suppen og la trekke til fisken er kokt.
Rett før servering pisker du en øse suppe inn i majonesen. Deretter tilsettes blandingen i suppen.
Server suppen med ristet brød og revet ost.
I handelen finnes praktiske klippfiskpakker, ferdig utvannet og klar til bruk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7201)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift