Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus inneholder
77 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6992 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.93 | 542.36 | Kcal |
Protein | 11.98 | 84.46 | gram |
Karbohydrat | 2.07 | 14.59 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 6.13 | gram |
Fett | 2.11 | 14.88 | gram |
Mettet fett | 0.88 | 6.20 | gram |
Salt | 0.33 | 2.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.56 | Kr 88.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 820 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,76 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Halvtin kjøttet hvis det er frossent. Legg det i en gryte. Hell på vann slik at det så vidt dekker. Ha i salt.
Kok opp og skum godt. Tilsett pepperet, 1 skrelt gulrot og løken. La kjøttet småkoke til det er mørt, ca 1 1/2 time.
Rens og skyll purren. Skjær den i 5 cm lange biter. Skrell og skjær gulrøttene i staver. La gulrøtter og purre koke med kjøttet de siste 10-15 minuttene.
Hell buljongen i en kjele. Rør ut melet i melken og hell blandingen i buljongen mens du rører. La sausen koke 3-5 minutter.
Smak til med pepperrot og eventuelt salt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10716)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift