Krydderkake glutenfri inneholder
283 Kalorier,
25 g Karbo,
8 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Krydderkake glutenfri har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydderkake glutenfri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11791 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Krydderkake glutenfri med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 283.09 | 2 047.08 | 170.59 | Kcal |
Protein | 7.78 | 56.26 | 4.69 | gram |
Karbohydrat | 25.31 | 183.02 | 15.25 | gram |
Kostfiber | 2.33 | 16.85 | 1.40 | gram |
Fett | 16.23 | 117.36 | 9.78 | gram |
Mettet fett | 1.85 | 13.38 | 1.11 | gram |
Salt | 0.54 | 3.89 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.48 | Kr 39.63 | Kr 3.30 | .- |
Hele oppskriften veier | 723 totalt | 723 pr porsj | 60 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland alle de tørre ingrediensene, rør dem inn i eggedosisen vekselvis med væsken.
Stek kaken i en godt smurt, avlang form ved 170ºC i ca 45 minutter. NB! Ikke bruk semulegryn! Det er glutenholdig!
Kilde: Forbrukerrådet
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 926)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift