Kylling i rosmarinsaus inneholder
107 Kalorier,
3 g Karbo,
14 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kylling i rosmarinsaus har ingen allergener
Kylling i rosmarinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6971 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling i rosmarinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.56 | 740.71 | Kcal |
Protein | 14.06 | 97.73 | gram |
Karbohydrat | 3.02 | 20.99 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 3.89 | gram |
Fett | 3.86 | 26.83 | gram |
Mettet fett | 0.93 | 6.46 | gram |
Alkohol | 0.34 % | | | |
Salt | 0.19 | 1.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.08 | Kr 35.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 780 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,33 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kyllingene opp i ryggen så de kan legges flatt ut. Gni dem med sitron.
Bland alle ingredienser til marinaden og legg kyllingene i. Sett dem kaldt 2-3 timer.
Varm opp grillen og legg kyllingene under grillen.
Snu dem en gang og pensle dem med litt marinade. Stek kyllingene til de er pent brune og møre.
Ta for deg sausen ved først å steke knust hvitløk i olje, tilsett så resten av ingrediensene. Smak sausen til og rør godt til den blir jevn.
Form potetmosen i kuler, stjerner og firkanter rundt kyllingene. Hell noe av sausen over kyllingene ved servering, og eventuelt over potetmosen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12038)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift