Kylling med sopp- og sennepssaus inneholder
106 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kylling med sopp- og sennepssaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med sopp- og sennepssaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6360 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med sopp- og sennepssaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.19 | 349.95 | Kcal |
Protein | 13.38 | 44.09 | gram |
Karbohydrat | 2.48 | 8.17 | gram |
Kostfiber | 0.54 | 1.78 | gram |
Fett | 4.63 | 15.26 | gram |
Mettet fett | 2.03 | 6.69 | gram |
Salt | 0.19 | 0.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.40 | Kr 34.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 318 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg den tørkede soppen i en liten skål og hell i det kokende vannet. La det stå og trekke i 15 minutter.
Varm opp halvparten av oljen i en klebefri stekepanne. Ha i kyllingbrystene og la dem steke på middels varme i 5-6 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt. Ta kyllingbrystene ut av pannen, legg dem på et varmt serveringsfat og hold dem varme.
Hell resten av oljen opp i stekepannen, tilsett løken, og la den steke forsiktig i 2 minutter. Tilsett den friske soppen og la det steke videre i 3 minutter til.
La den bløtlagte soppen renne av og ta vare på bløtevannet. Skjær soppen i skiver og tilsett soppen og bløtevannet til stekepannen. La det hele koke opp, slå ned varmen, og la det surre til væsken er kokt inn til det halve.
Bland lettrømme og sennep i soppsausen, la det få et oppkok, slå ned varmen og la det surre forsiktig i 2 minutter. Smak på sausen og krydre med salt og pepper. Hell sausen over kyllingbrystene og server straks.
1 porsjon inneholder:
Energi 288 kcal
Proteiner 44 g
Karbohydrater 4 g
Fiber 1 g
Total fettmengde 10 g
Mettet fett 4 g
Natrium 85 mg
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5820)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift