Kyllingflette med karrisaus inneholder
103 Kalorier,
9 g Karbo,
11 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kyllingflette med karrisaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingflette med karrisaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3625 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingflette med karrisaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.96 | 475.76 | Kcal |
Protein | 11.24 | 51.94 | gram |
Karbohydrat | 9.44 | 43.62 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 3.10 | gram |
Fett | 2.10 | 9.70 | gram |
Mettet fett | 0.67 | 3.10 | gram |
Salt | 0.25 | 1.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.50 | Kr 30.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 773 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær filetene i jevne strimler. Pensle alle med olje og rull 2/3 av dem i hakket grønt. Flett filetene. Stek flettene i smør i ca 3 minutter på hver side.
Finhakk løken og stek den lett i smør. Tilsett epler skåret i biter. La det surre noen minutter til eplene er møre. Ha i kokt ris og rosiner. Smak til med salt og pepper. Fukt kopper med vann og fyll dem med risblandingen. Hvelv koppene på tallerkner.
Stek finhakket løk og hvitløk med karri i en kjele til løken er myk. Tilsett resten av ingrediensene, bortsett fra creme fraîche. Kok til sausen tykner. Avkjøl litt og ha sausen over i en hurtigmikser. Sil sausen. Pisk inn noen spiseskjeer med creme fraîche og smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968186)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift