Fotograf:
Ingvar Eriksson
Laks og grønnsaker i folie er lett middag på en aktiv sommerdag. Mens det hele lager seg selv på grillen kan du nyte solen eller spille badminton i 10 minutter. Oppskriften inneholder
121 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laks i folie med poteter, epler, løk og dill er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7794 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Laks i folie med poteter. epler. løk og dill!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 120.94 | 656.10 | Kcal |
Protein | 7.22 | 39.17 | gram |
Karbohydrat | 6.48 | 35.15 | gram |
Kostfiber | 1.30 | 7.05 | gram |
Fett | 7.06 | 38.30 | gram |
Mettet fett | 1.23 | 6.67 | gram |
Salt | 0.04 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.06 | Kr 43.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 170 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok potet og skjær dem i skiver. Skjær eple og løk i båter og reddiker i biter.
Fordel alle ingrediensene på 4 ark grillfolie. Bruk rikelig med frisk dill.
Drypp over olivenolje, sitronsaft og krydre med salt og pepper.
Brett sammen folien til fire pakker og legg på grillen.
Grillpakkene trenger ca 10 minutter avhengig av hvor varm grillen er.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 28809)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-01
Oppdatert dato:2013-04-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift