Legg lammeskav på benken, slik at det begynner å tine.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær paprika og gulrot i tynne strimler og løk i tynne båter.
Hell av vannet på bønnene og skyll dem godt.
Varm halvparten av oljen i en vid stekepanne eller wok. Fres kjøttet i omganger på høy varme til det endrer farge. Ha det over i en bolle. Varm resten av oljen og stek grønnsakene raskt på høy varme. Ha kjøttet tilbake i pannen sammen med bønnespirer, bønner og saus. Vend alt forsiktig sammen og kok opp.
Server retten med jasminris eller brun ris.
Det kan og brukes annet kjøtt her.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 2118967787)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-12
Oppdatert dato:2021-11-20