| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 73.42 | 574.97 | Kcal | |
| Protein | 5.91 | 46.28 | gram | |
| Karbohydrat | 5.67 | 44.40 | gram | |
| Kostfiber | 1.29 | 10.10 | gram | |
| Fett | 2.60 | 20.36 | gram | |
| Mettet fett | 1.14 | 8.93 | gram | |
| Alkohol | 0.16 % | |||
| Salt | 0.42 | 3.27 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 10.14 | Kr 79.41 | Kroner | |
| Hele oppskriften veier | 3 133 | gr totalt | gram | |
| Energiprosent fra karbo | 30,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Moussaka 8.
Souvlaki med briame.
Lammekjøtt med grønnsaker.
Påskelam på spidd.
Marinerte lammeskanker med linsesalat.
Kokt lettsaltet og røkt lammelår.
Ovnsbakt lammerygg med braiserte hvite bønner.
Lammestek i gryte med rotgrønnsaker.
Lammestek med ansjospesto.
Lettgravet lammekjøtt.
Lammemørbrad med grønn persillerotkrem.
Lammestek med grønnsaker i ovn.
Stekt lam med tabbouleh.
Jegergryte med lam.
Lammestek med paprika og aubergine.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.