Makrellfilet med pepperrot og hvitvin inneholder
90 Kalorier,
5 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Makrellfilet med pepperrot og hvitvin har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makrellfilet med pepperrot og hvitvin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3151 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makrellfilet med pepperrot og hvitvin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.66 | 442.45 | Kcal |
Protein | 5.62 | 27.73 | gram |
Karbohydrat | 4.86 | 23.98 | gram |
Kostfiber | 0.92 | 4.54 | gram |
Fett | 3.98 | 19.64 | gram |
Mettet fett | 1.91 | 9.43 | gram |
Alkohol | 1.44 % | | | |
Salt | 0.41 | 2.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.07 | Kr 34.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 974 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,68 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 ss smør smeltes i en kjele. Ha i sjalottløk og grønnsaker. Stekes litt. Ha i hvitvin, salt, pepper, cayenne og sitronsaft. La det dampe under lokk i et minutt
Legg makrellifietene i. Ha på lokk og la det dampe i 2-3 minutter. Ta ut filetene forsiktig og hold dem varme.
Sil av grønnsaker, ta vare på kraften og ha den i en liten kjele som kokes opp og pisk i 3 ss mykt smør.
Legg grønnsakene på en varm tallerken, legg så på makrellen. Hell over sausen og strø pepperrot og dillkvister på toppen.
Serveres med nypoteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat nyttig
(Intern: 1495)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift