Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Marias boller oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Marias boller



Marias boller inneholder 296 Kalorier, 45 g Karbo, 3 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Marias boller har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marias boller er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
25grgjær,
50grsmør,
2,5dlmelk,
0,25tssalt
0,75tsmalt kardemomme,
0,5dlsukker
Ca 7dllyst glutenfri mel

Fyll:

50grsmør,
2sssukker
1tsmalt kanel

Pensling:

egg

Pynt:

perlesukker




Kalorier og næringsinnhold i Marias boller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier295.892 265.41161.81Kcal
Protein2.5619.601.40gram
Karbohydrat45.22346.2224.73gram
Kostfiber1.4010.720.77gram
Fett11.3386.756.20gram
Mettet fett7.3356.124.01gram
Salt0.534.070.29gram
Pris på oppskriftenKr 3.98Kr 30.47Kr 2.18.-
Hele oppskriften veier766 totalt766 pr porsj55 pr stk gram
Energiprosent fra karbo61,13 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 boller

Smuldre gjæren i en bolle. Smelt smøret, tilsett melk og avkjøl til 37 C. Hell det over gjæren, og rør godt. Tilsett salt, kardemomme, sukker og det meste av melet. Arbeid deigen blank og smidig med maskin eller for hånd. Dekk den til, og hev 30 - 40 minutter. Rør sammen ingrediensene til fyllet. Ta deigen opp på bakebordet. Elt inn resten av det glutenfrie melet.

Del deigen i to. Kjevle hver del ut til et rektangel på 10 x 20 cm. Fordel fyllet på leivene. Rull dem sammen, og skjær dem i ca. 2 cm tykke skiver. Legg dem i muffinsformer eller på bake-papirkledd stekeplate. Dekk til, og etterhev til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.

Pensle bollene med egg. Strø på perlesukker. Stek dem midt i ovnen ved 250 C, ca. 8 min. La bollene avkjøles tildekket på rist.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20330)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-09-28
Oppdatert dato:2005-09-28
Lesere: 4807 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri fylte horn.Glutenfri fylte horn.
Denne retten har 283,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie kanelboller 2.Glutenfrie kanelboller 2.
Denne retten har 309,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 226,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri boller.Glutenfri boller.
Denne retten har 291,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie eplerundstykker.Glutenfrie eplerundstykker.
Denne retten har 211,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 272,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 290,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.