Marinert oksefilet i gryte inneholder
146 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Marinert oksefilet i gryte har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert oksefilet i gryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 5 lesere
Lesere:
5239 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert oksefilet i gryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 145.63 | 1 005.07 | Kcal |
Protein | 9.86 | 68.05 | gram |
Karbohydrat | 2.07 | 14.29 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 7.18 | gram |
Fett | 10.22 | 70.53 | gram |
Mettet fett | 2.39 | 16.49 | gram |
Alkohol | 0.55 % | | | |
Salt | 0.70 | 4.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.30 | Kr 77.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 761 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag først marinaden. Varm oljen i en kasserolle og legg i sjalottløk, hvitløk, selleri og gulrøtter. La det surre i 10 minutter uten å bli brunt. Tilsett de øvrige marinadeingrediensene og la det surre 30 minutter. Sett til avkjøling. Skjær oksefileten i store stykker og la dem ligge i marinaden minst 12 timer.
Hell olivenolje i en stor jerngryte. Legg i bacon, gulrot, løk, tomater og kjøtt samt krydderkvasten midt i. Sett gryten på plate med lav temperatur og la det surre 15 minutter. Hell over den frasilte marinaden og dekk gryten med folie, eller et tungt lokk. Når det har nådd kokepunktet, settes gryten i ovn ved lav temperatur ca 140 C. La det står 4-5 timer eller lenger.
Fjern krydderkvasten og rør i persille og oliven. Server med makaroninudler, ris eller ristet brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10453)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift