Middagssalat med bønner og sjampinjong



Middagssalat med bønner og sjampinjong oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Salaten kan du spise som en egen rett til middag med brød til eller du kan servere den som tilbehør til annen middag. Det som er igjen, putter du i en boks og har til lunsj dagen etter.

Oppskriften inneholder 91 Kalorier, 5 g Karbo, 4 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Middagssalat med bønner og sjampinjong er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 25 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
250grfrisk sjampinjong
2stkrødløk
2feddhvitløk
2stkrøde paprikaer
3ssolivenolje
1dashsalt og pepper
4stkegg
2stkhjertesalat
1boks(er)store hvite bønner
3sshakket frisk kruspersille
4ssolivenolje
2ssbalsamicoeddik




Kalorier og næringsinnhold i Middagssalat med bønner og sjampinjong med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier90.75412.02Kcal
Protein3.8317.39gram
Karbohydrat5.3024.06gram
Kostfiber2.059.31gram
Fett5.5725.29gram
Mettet fett0.984.45gram
Salt0.200.90gram
Pris på oppskriftenKr 4.49Kr 20.39Kr .-
Hele oppskriften veier1 816 totalt454 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo23,36 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 250°C.
Del sopp i to. Skrell og del løk i tynne skiver. Del paprika i to, fjern frø og hinner og skjær i strimler.
Legg grønnsakene i en ildfast form, bland inn olivenolje og salt og pepper.
Sett formen inn i ovnen og bak grønnsakene i ca. 10 minutter.
Kok eggene i ca. 8 minutter. Skyll dem i kaldt vann, avkjøl, skrell og del dem i to.
Rens og del salat i mindre biter.
Hell væsken av bønnene og skyll dem i kaldt vann.
Legg salaten på fat. Fordel grønnsaker og hvite bønner over. Legg på halve egg og strø over hakket frisk kruspersille.
Bland sammen olivenolje og balsamicoeddik og hell over salaten like før servering.
Skiver av ferskt brød smaker godt til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35894)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Innlagt dato:2021-09-06
Oppdatert dato:2021-09-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grønn sjampinjongsalat.Grønn sjampinjongsalat.
Denne retten har 116,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pastasalat med sjampinjong og geitost.Pastasalat med sjampinjong og geitost.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjampinjongsalat 2.Sjampinjongsalat 2.
Denne retten har 213,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Middagssalat med bønner og sjampinjong.Middagssalat med bønner og sjampinjong.
Denne retten har 90,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jubileumssalat.Jubileumssalat.
Denne retten har 83,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.