Møringens fiskesuppe inneholder
40 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Møringens fiskesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Selleri, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Møringens fiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3863 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Møringens fiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 39.79 | 341.34 | Kcal |
Protein | 3.74 | 32.08 | gram |
Karbohydrat | 1.94 | 16.64 | gram |
Kostfiber | 0.78 | 6.69 | gram |
Fett | 0.65 | 5.58 | gram |
Mettet fett | 0.11 | 0.94 | gram |
Alkohol | 1.38 % | | | |
Salt | 0.14 | 1.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.18 | Kr 44.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 716 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vann, vin, selleri og gulrot i en suppekjele. Tilsett rekene med skall etter 5 min. La det trekke 30 min. Sil. Pill rekene, kast skall og kokte grønnsaker. Varm oljen i en stekepanne, og stek løk og paprika til de er myke. Rør inn tomater, tomatpuré, timian og oregano. Hell blandingen over i kraften og la det trekke til fiskebitene er gjennomkokte. Smak til med salt og pepper. Server suppen med nybakt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7082)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift