Moong Dal med squash inneholder
75 Kalorier,
7 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Moong Dal med squash har beregnet å ha følgende allergener
Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Moong Dal med squash er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7170 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Moong Dal med squash!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 75.44 | 259.66 | Kcal |
Protein | 3.17 | 10.91 | gram |
Karbohydrat | 6.84 | 23.54 | gram |
Kostfiber | 3.48 | 11.98 | gram |
Fett | 3.16 | 10.88 | gram |
Mettet fett | 0.44 | 1.51 | gram |
Salt | 0.09 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.45 | Kr 8.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 377 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hell moongbønnene eller splittertene i en kjele sammen med vannet. La det koke opp, skru ned varmen og la det syde i 20-30 minutter til bønnene er kokte, men ikke bløte. Hell av vannet, men ta vare på både væsken og bønnene.
Varm oljen i en panne, tilsett løk, hvitløk, chili, sennep, spisskummenfrø, asafoetida, koriander- og mynteblader, karriblader, sukker, tomater og squash. Smak til med salt, og stek over svak varme til squashen er myk, men ikke bløt. Omkring 8-10 minutter.
Bland bønnene og sitronsaft med squashblandingen i en kjele. Hvis retten blir tørr, tilsett litt av bønnevannet. Kok opp og server med en gang.
Asafoetida eller dyvelsdrek er tørket skjermplantesaft, og brukes alltid i små mengder. Det er ypperlig i bønne- og linseretter, da det motvirker luft i magen. Fåes kjøpt i innvandrerbutikker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6401)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift