Mormors rugkake



Mormors rugkake inneholder 211 Kalorier, 38 g Karbo, 6 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Mormors rugkake har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Mormors rugkake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
50grgjær
6dlSkummet melk
2tssalt
1tsanis
150grFløtemysost
2stkpoteter, kokte
0,5literhvetemel
1literrugmel




Kalorier og næringsinnhold i Mormors rugkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier210.873 829.611 914.81Kcal
Protein6.34115.1457.57gram
Karbohydrat37.93688.85344.42gram
Kostfiber3.3560.8430.42gram
Fett3.0154.6627.33gram
Mettet fett1.6129.2414.62gram
Salt0.8615.697.85gram
Pris på oppskriftenKr 2.04Kr 37.05Kr 18.52.-
Hele oppskriften veier1 816 totalt1 816 pr porsj908 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 kaker

Smuldre gjæren i bakebollen, hell på lunken melk og rør. Tilsett salt, anis revet ost, knuste poteter og mel. Elt deigen godt og la den heve til dobbel størrelse. Bak ut to kaker. Snitt dem med skarp kniv. Etterhev 1/2 time. Stekes i ovnen ved 225 °C i ca 35 minutter. Pensle dem med vann når de er stekt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Tine ØM Folldal
(Intern: 15851)
Kategori: Gjærbakst
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-06
Oppdatert dato:2003-10-06
Lesere: 4147 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tebirks med valmuefrø ny.Tebirks med valmuefrø ny.
Denne retten har 257,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nøttemiks.Nøttemiks.
Denne retten har 317,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sprossas verneverdige kringle.Sprossas verneverdige kringle.
Denne retten har 293,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostekringler.Ostekringler.
Denne retten har 234,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kaldhevede kanelboller.Kaldhevede kanelboller.
Denne retten har 365,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kanelsnurrkake.Kanelsnurrkake.
Denne retten har 303,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fastelavnswraps med vaniljekrem og friske bær.Fastelavnswraps med vaniljekrem og friske bær.
Denne retten har 266,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fastelavensboller fra Akershus.Fastelavensboller fra Akershus.
Denne retten har 271,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Anisbrød.Anisbrød.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fine rundstykker med fiber.Fine rundstykker med fiber.
Denne retten har 240,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fine påskeharer.Fine påskeharer.
Denne retten har 281,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Aprikoshorn.Aprikoshorn.
Denne retten har 263,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hveteboller 3.Hveteboller 3.
Denne retten har 278,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Engelske korsboller.Engelske korsboller.
Denne retten har 268,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sunne, gode boller.Sunne, gode boller.
Denne retten har 184,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.