Ørret på spidd inneholder
171 Kalorier,
0 g Karbo,
14 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Ørret på spidd har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ørret på spidd er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ørret på spidd!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 170.84 | 208.94 | Kcal |
Protein | 13.57 | 16.60 | gram |
Karbohydrat | 0.42 | 0.51 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 0.57 | gram |
Fett | 12.66 | 15.48 | gram |
Mettet fett | 1.83 | 2.24 | gram |
Salt | 0.60 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.55 | Kr 10.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 489 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,98 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fileter og rull sammen små fisk. Skjær større fisk i pene stykker.
La friske blåskjell være ukokte. Hermetiske kan brukes.
Rens rekene, eller ta av hodene og la skallet sitte på som på bildet.
Fordel fisk og skalldyr på 4 grillspidd.
Bland olje, salt, pepper og kryddergrønt.
Pensle fisk og skalldyr med oljen både før og under stekingen, som kan skje på åpen trekullsgrill, eller elektrisk grill. Snu spiddene et par ganger. Stek ikke for lenge, så fisken blir tørr.
Server gjerne med salat og ris eller brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11684)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere:
3296 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift