Orientalsk rådyrgryte med jasminris





Orientalsk rådyrgryte med jasminris inneholder 88 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Orientalsk rådyrgryte med jasminris har ingen allergener
Orientalsk rådyrgryte med jasminris er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grbogkjøtt av rådyr
vann
1tssalt
1stkbuljongterning
4stkhel hvit pepper
4stknelliker, hele
1bit(er)ingefærrot
1kvist(er)koriander, fersk
1stkrød chili
1stk liteløk
4stkvårløk eller 2 små purreløk
Ca 5stk litegulrøtter
1stksquash
Ca 7stkminimais
1boks(er)kokosmelk, ca 3 dl, eller buljong
2sssaft av presset lime eller sitron


Annonse



Næringsdeklarasjon for Orientalsk rådyrgryte med jasminris!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87.86412.33Kcal
Protein7.8236.70gram
Karbohydrat2.2610.61gram
Kostfiber1.095.12gram
Fett5.0423.65gram
Mettet fett4.2519.95gram
Salt0.743.48gram
Pris på oppskriftenKr 12.49Kr 58.62Kroner
Hele oppskriften veier1 877 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens kjttet og skjær det i terninger, ca 2 cm. Legg det i en kjele med kaldt vann som dekker kjøttet akkurat. Salt og kok opp. Skum hvis nødvendig.

Støt buljongterninger og tilsett krydder, chilien skåret i biter og løken i båter. La kjøttet syde under lokk i ca 1 time eller til kjøttet er mørt.

Skyll vårløken og del den i mindre biter. Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver. Skjær squashen i staver.

Ta opp kjøttet fra gryten og sil bort krydderet. Kok inn buljongen noe. La deretter grønnsakene syde i buljongen til de er knapt møre. Hell i kokosmelken og legg i kjøttet. Syd noen minutter. Smak til med presset lime og eventuelt mer salt og pepper.

Server gryten i dype tallerkener med kokt jasminris i en skål ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10779)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 8125 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.