Fotograf:Meny Digger du Oumph? Da bør du prøve denne fantastisk gode oppskriften. Server som forrett, smårett eller lunsj. Vegetar og vegansk oppskrift.
Skjær Oumph! i så små biter som du vil. Kok opp vannet og ha salt og sukker i til det løser seg opp. Legg Oumph!-bitene i vannet, og la det trekke i minst 30 min. Sil av og la det kjølne.
Riv pepperroten og sitronskallet. Hakk løken og dillen. Press sitronen så du får nok juice. Bland alt med fraîche/rømme, også Oumph!-bitene. Smak til med salt og pepper. Ikke vær redd for å lasse på med det du liker best!
Stek så noen små brød i olje, før du legger din egenproduserte «Oumph! Skagen Style»-røre på brødene, og pynt med det du syns er fint. Vi liker tangkaviar på toppen! Prøv det!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34344)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2018-10-15
Oppdatert dato:2018-10-15