Ovnsbakt makrell med sopp inneholder
51 Kalorier,
6 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt makrell med sopp har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt makrell med sopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
12184 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt makrell med sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 50.61 | 295.49 | Kcal |
Protein | 3.71 | 21.66 | gram |
Karbohydrat | 6.07 | 35.44 | gram |
Kostfiber | 2.55 | 14.89 | gram |
Fett | 0.71 | 4.15 | gram |
Mettet fett | 0.15 | 0.88 | gram |
Salt | 0.13 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.95 | Kr 28.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 168 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne oppskriften er den vanligste måten å steke makrell på, på den subtropiske øya Guernsey:
Stek soppen og smak til med salt og pepper. Strø over hakket persille og purre. Fyll makrellen med blandingen.
Makrellen gnis med salt og pepper og legges i en smurt form. Stekes ved 200 C i ca 20 minutter.
Makrellen serveres med broccoli, gulrøtter, kokte poteter og flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11288)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift