Ovnsbakt piggvar inneholder
117 Kalorier,
1 g Karbo,
6 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt piggvar har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt piggvar er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9450 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt piggvar!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.72 | 1 127.28 | Kcal |
Protein | 5.50 | 53.12 | gram |
Karbohydrat | 1.16 | 11.20 | gram |
Kostfiber | 0.31 | 2.99 | gram |
Fett | 9.94 | 96.00 | gram |
Mettet fett | 5.89 | 56.89 | gram |
Salt | 0.26 | 2.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.33 | Kr 70.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 863 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fileten skjæres i passe porsjonsstykker (250 g). Legges på platå, saltes og pepres. Legg gjerne en smørklatt på fisken. Settes i stekovn og bakes i 15 minutter på 250 C.
Kutt løken i skiver. Fennikel renskes og kuttes. Fløten kokes inn til den blir litt tykk. Ha i grønnsakene som kokes møre. Smak til med salt og pepper.
Fiskekraften kokes inn til nesten det halve. Kraften jevnes med meljevning og kokes i 20 minutter. Hell i fløte og pisk inn smøret. Smak til med eddik, salt og sitron.
Server med kokte poteter, gulrøtter og broccoli.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11878)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift