Ovnsbakt tomat med pesto inneholder
254 Kalorier,
22 g Karbo,
7 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt tomat med pesto har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt tomat med pesto er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9416 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt tomat med pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 254.24 | 656.57 | Kcal |
Protein | 7.32 | 18.90 | gram |
Karbohydrat | 21.76 | 56.20 | gram |
Kostfiber | 2.63 | 6.79 | gram |
Fett | 14.74 | 38.07 | gram |
Mettet fett | 3.09 | 7.98 | gram |
Salt | 1.21 | 3.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.32 | Kr 24.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 033 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del tomatene i 2 cm tykke skiver. Krydre dem med salt og pepper. Legg dem på en rist. Stek dem i ovnen i en time på 150 C. Ved varmluftsovn kan du steke dem på 120 C.
Riv parmesan, plukk basilikum, knus hvitløken. Ha basilikum, parmesan, hvitløk og mesteparten av oljen i en hurtigmikser. Kjør til det er en jevn masse. Legg litt pesto på hver loffbit og ha en tomatskive oppå. Hell over litt olivenolje.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9744)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift