Pastasalat med scampi og kamskjell inneholder
216 Kalorier,
15 g Karbo,
11 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Pastasalat med scampi og kamskjell har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pastasalat med scampi og kamskjell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7427 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pastasalat med scampi og kamskjell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 216.06 | 572.56 | Kcal |
Protein | 10.53 | 27.90 | gram |
Karbohydrat | 14.62 | 38.74 | gram |
Kostfiber | 1.21 | 3.21 | gram |
Fett | 12.56 | 33.28 | gram |
Mettet fett | 2.78 | 7.37 | gram |
Salt | 0.46 | 1.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.06 | Kr 26.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 060 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens scampi, snitt langs ryggraden og trekk ut den sorte strengen.
Legg scampi og kamskjell i en bolle. Tilsett finhakket hvitløk, revet sitronskall (kun det gule), olivenolje og grovmalt pepper, bland sammen og dekk bollen med plast. La scampi og kamskjell marinere et par timer i værelsetemperatur (men ikke i solen). Lengre tid, sett i kjøleskapet.
Pensle paprika med litt olje og legg på et stekebrett. Stek i varm stekeovn ved 250 grader C til paprika er blitt sort/brent på alle kanter. Legg i en frysepose eller i en bolle og dekk med plast og la ligge i 10–15 min. Fjern skinn, frø og hinner og finhakk paprikakjøttet.
Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av kokevannet. Kok sukkererter i lettsaltet vann i ca 2 min, avkjøl dem rask i iskaldt vann, slik at de blir sprøe.
Del dem ev. i to.
Dryss litt salt på scampi og kamskjell og grill/stek dem i 1 1/2–2 min på hver side.
Bland sammen alle ingrediensene til rømmemajones.
Skyll av salaten og del den i litt mindre biter og legg den på et serveringsfat. Legg over pasta, scampi, kamskjell, sukkererter og paprika. Hell litt av dressingen over og server resten av dressingen ved siden av. Pynt med sitron eller lime og server med godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 22787)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-09-04
Oppdatert dato:2006-09-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift