Pastaskjell med spinat og ricotta inneholder
155 Kalorier,
19 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Pastaskjell med spinat og ricotta har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pastaskjell med spinat og ricotta er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6631 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pastaskjell med spinat og ricotta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 155.49 | 606.39 | Kcal |
Protein | 5.48 | 21.37 | gram |
Karbohydrat | 19.22 | 74.96 | gram |
Kostfiber | 1.75 | 6.82 | gram |
Fett | 5.91 | 23.05 | gram |
Mettet fett | 1.76 | 6.86 | gram |
Salt | 0.19 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.48 | Kr 29.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 560 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vann og salt i en stor kjele. Legg i pastaskjellene og kok dem i ca 12 minutter eller til de er ferdig. Skyll skjellene under kaldt vann, la dem renne av og sett til side.
Ha tomatmassen i en sil over en bolle og passér den så den tykner. Ha spinaten i en annen sil og trykk ut eventuell overskytende væske med skje.
Ha loffsmuler, melk og 3 ss av oljen i en matmølle og bland godt. Tilsett spinat og ricotta og smak til med salt, pepper og muskatnøtt.
Bland tomatmassen med hvitløk, resten av olivenoljen og olivenpasta, hvis du bruker det. Fordel sausen jevnt i bunnen av en ildfast form. Ha spinatblandingen i en sprøytepose med stort munnstykke eller skje og fyll pastaskjellene. Anrett skjellene oppå sausen.
Sett formen i ovn ved 190 C i ca 10 minutter. Dryss parmesanost og pinjekjerner over og sett så formen under grillen til osten er brun.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6005)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift