Pizza de fire årstider 2 inneholder
164 Kalorier,
8 g Karbo,
7 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Pizza de fire årstider 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza de fire årstider 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3902 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza de fire årstider 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 163.65 | 1 024.94 | Kcal |
Protein | 7.12 | 44.59 | gram |
Karbohydrat | 7.64 | 47.85 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 8.27 | gram |
Fett | 11.33 | 70.96 | gram |
Mettet fett | 3.95 | 24.74 | gram |
Salt | 1.43 | 8.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.33 | Kr 45.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 505 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,67 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag pizzadeig etter grunnoppskriften.
Tørk av sjampinjongene og skjær dem i tynne skiver. Knus hvitløken. La sjampinjongene surre i 2 ss olje med hvitløk og basilikum over svak varme til soppen har avgitt det meste av fuktigheten.
Legg den hevede deigen på melet bord. Kjevle den ut og skjær ut fire rundinger med ca. 20 cm diameter. Bruk kakeformene du skal steke pizzaene i som mal. La deigen være litt tykkere ved kantene enn i midten.
Pensle fire kakeformer med olje og legg deigrundingene i. Fordel tomatsausen jevn over deigen, helt ut til kanten.
Del hver pølseskive i fire trekanter, og dekk fjerdeparten av hver pizza med dem. Taklegg bitene slik at tomatsausen bli helt skjult. Del olivene i to, ta ut stenene og dryss halve oliven over pølseskivene.
Dekk neste fjerdepart av pizzaene med skivede artisjokkhjerter, og den tredje fjerdeparten med tynne osteskiver og flådde og skivede tomater. Den siste fjerdeparten dekkes med sjampinjong- og hvitløksblandingen.
Drypp pizzaene med resten av oljen og dryss oregano og salt og pepper etter smak over.
La pizzaene etterheve på et lunt sted i ca. 30 minutter. Stek dem så i ovnen ved 220 C i 25 minutter. La pizzaene bytte plass i ovnen etter halve steketiden. Serveres varme eller kalde.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6083)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift