Pizza med pølse og sopp inneholder
194 Kalorier,
12 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Pizza med pølse og sopp har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med pølse og sopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3575 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med pølse og sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 194.20 | 1 465.63 | Kcal |
Protein | 9.50 | 71.70 | gram |
Karbohydrat | 12.34 | 93.13 | gram |
Kostfiber | 1.49 | 11.25 | gram |
Fett | 11.54 | 87.09 | gram |
Mettet fett | 4.49 | 33.89 | gram |
Salt | 0.97 | 7.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.83 | Kr 44.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 755 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,41 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm 2 ss olivenolje i en stor gryte. Ha i løken og la den surre ca. 10 min, til den er helt myk. Rør ofte. Ha i sopp, hvitløk og timian. La surre videre i ca 5 minutter ved middels varme til løken er gyllen og soppen mør. Smak til med salt og pepper. Ta gryten av platen.
Forvarm ovnen til 225 C.
Kjevle eller klem ut deigen til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at deigen ikke blir for tynn på midten. Mel et stekebrett og legg leiven forsiktig midt på.
Bre løk- og soppblandingen jevnt over deigen. Strø pølsen oppå. Legg osteskivene i et jevnt lag på toppen.
Stek pizzaen på nederste rille i ovnen ca 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Gi den et dryss med parmesanost og server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6098)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift