Pizza med sild





Pizza med sild oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Sild kan brukes til så mangt, til og med som topping på pizza. Prøv denne oppskriften og ta helgepizzaen til nye høyder.

Oppskriften inneholder 194 Kalorier, 14 g Karbo, 10 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pizza med sild er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3stk filetmatjessildfilet
1stkpizzabunn

Marinade

1stksitron
0,25sspersille, frisk
1sseddik
1dashsalt og pepper

Topping

1feddhvitløk
0,25stkbrokkoli
2stkpotet
1stkmozzarella, fersk
3stkcherrytomat
3ssolivenolje

Tilbehør

1håndfull(er)ruccolasalat
2ssparmesan, revet
1ssolivenolje


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Pizza med sild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier194.413 255.15Kcal
Protein10.49175.64gram
Karbohydrat13.62228.05gram
Kostfiber1.2420.76gram
Fett10.61177.65gram
Mettet fett3.4357.43gram
Salt1.0417.36gram
Pris på oppskriftenKr 8.74Kr 146.34Kr .-
Hele oppskriften veier1 674 totalt1 674 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 180 °C.
Skjær sild i mindre biter.

Marinade
Press saften av sitron.
Bland sammen sitronsaft, persille, eddik, salt og pepper.
Ha silden i marinaden og la den ligge mens du lager pizzatoppingen.

Topping
Finhakk hvitløk, del brokkoli i små buketter, skjær poteter i små terninger, mozzarella i skiver og cherrytomat i båter.
Ha brokkoli og potet på et stekebrett, dryss over hvitløksbitene og olivenolje, og bak i stekeovnen i 10-15 minutter.
Skru opp varmen i stekeovnen til 250 °C.
Kjevle ut pizzadeigen og dekk den med et lett lag mozzarella.
Fordel brokkoli og poteter over, og stek pizzaen i stekeovnen i 10-15 minutter.
Ta ut pizzaen og fordel silden, cherrytomat og ruccolasalat over.
Server pizza med litt parmesan og olivenolje drysset over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 33164)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Innlagt dato:2017-07-29
Oppdatert dato:2017-07-29
Lesere: 200 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza med sild.Pizza med sild.
Denne retten har 194,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.