Polenta og stekte tomater inneholder
62 Kalorier,
9 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Polenta og stekte tomater har ingen allergener
Polenta og stekte tomater er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8564 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Polenta og stekte tomater!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 62.15 | 642.69 | Kcal |
Protein | 1.08 | 11.17 | gram |
Karbohydrat | 8.64 | 89.35 | gram |
Kostfiber | 1.60 | 16.55 | gram |
Fett | 2.23 | 23.06 | gram |
Mettet fett | 0.34 | 3.52 | gram |
Salt | 0.35 | 3.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.84 | Kr 19.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 136 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vannet i en stor kjele. Tilsett polenta. Trykk ut eventuelle klumper med tresleiv og la det småkoke i 5 minutter til det tykner.
Trekk kjelen av platen og hell polentaen i en form, 23 x 33 cm. Glatt ut polentaen med en palettkniv og la den avkjøles.
Varm ovnen til 180 C. Stikk ut ca 12 polentasirkler, med glass eller utstikkerjern, ca 7,5 cm i diameter. Løft sirklene forsiktig ut av formen med palettkniv og anrett dem i en lett smurt ildfast form slik at de så vidt overlapper hverandre.
Legg tomater, hvitløk, oregano eller merian og oliven lagvis oppå polentaen og krydre med salt og pepper. Dynk med olivenolje og sett formen utildekket i ovnen i 30-35 minutter. Serveres omgående.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6009)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift