Provencalsk tunfisk inneholder
83 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Provencalsk tunfisk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Provencalsk tunfisk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
15695 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Provencalsk tunfisk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 83.36 | 264.08 | Kcal |
Protein | 10.27 | 32.54 | gram |
Karbohydrat | 2.36 | 7.48 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 2.98 | gram |
Fett | 3.44 | 10.90 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 1.68 | gram |
Salt | 0.46 | 1.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.56 | Kr 55.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 267 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm opp halvparten av oljen i en klebefri stekepanne. Tilsett løk og hvitløk og la det steke forsiktig i 3-4 minutter, til løken er blank.
Hell tomatene og tomatpureen opp i pannen, la det få et oppkok, slå ned varmen, dekk til og la det surre i 5 minutter. Legg tunfiskbiffene oppi, dekk til med lokk og la det surre på svak varme i 8-10 minutter.
Bland i oliven og basilikum. Pass på at tunfiskbiffene ikke går i stykker. La det hele bli gjennomvarmt og smak eventuelt til med salt og pepper. Løft tunfiskbiffene ut av pannen og legg dem på et varmt fat eller på porsjonstallerkener. Øs sausen fra stekepannen over og server
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5857)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift