Råmelkspudding med kanel og rødvinstrukne pærer inneholder
85 Kalorier,
12 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Råmelkspudding med kanel og rødvinstrukne pærer har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Råmelkspudding med kanel og rødvinstrukne pærer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6019 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Råmelkspudding med kanel og rødvinstrukne pærer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.17 | 341.53 | Kcal |
Protein | 1.08 | 4.33 | gram |
Karbohydrat | 12.24 | 49.08 | gram |
Kostfiber | 2.24 | 8.98 | gram |
Fett | 1.07 | 4.29 | gram |
Mettet fett | 0.51 | 2.05 | gram |
Alkohol | 2.54 % | | | |
Salt | 0.03 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.42 | Kr 21.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 604 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er en oppskrift fra Slogum Gård, Skedsmo. Oppskriften er hentet fra boka "Smak av Romerike".
Desserten er spesiell da den krever råmelk, som kun fås på gårder som har melkekyr. Råmelk er den melken som kua gir de første fire-fem dagene etter kalving.
Bland melis og vaniljesukker i råmelk. Slå blandingen i smurt form eller porsjonsform. Dryss kanel på toppen av formen. Sett i vannbad i stekeovn ved 100 C i 40-45 minutter. Avkjøles i formen og serveres sammen med rødvinstrukne pærer:
Kok opp rødvin, bær og sukker. Skrell pærene og del hver av dem i 6-8 båter. Skjær ut kjernehusene. Legg så pærebåtene i laken og sett på lokk. La dem trekke i 15-20 minutter. Avkjøles i laken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13429)
Kategori:
Dessert
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift