Rabarbra/jordbærkake inneholder
190 Kalorier,
19 g Karbo,
3 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Rabarbra/jordbærkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbra/jordbærkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbra/jordbærkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 189.94 | 3 629.30 | 302.44 | Kcal |
Protein | 2.63 | 50.25 | 4.19 | gram |
Karbohydrat | 19.47 | 372.02 | 31.00 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 22.55 | 1.88 | gram |
Fett | 11.02 | 210.57 | 17.55 | gram |
Mettet fett | 6.63 | 126.68 | 10.56 | gram |
Salt | 0.15 | 2.85 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.13 | Kr 98.02 | Kr 8.17 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 911 totalt | 1 911 pr porsj | 159 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt mel og bakepulver og rør det forsiktig inn. Stek i smurt melstrødd form (26 cm.) ved 175 C i ca. 30 minutter.
Rens og skjær rabarbraen i biter. Kok den såvidt mør i vann og sukker. Ta dem opp og legg 1/2 liter frosne bær i den kokende sausen så de såvidt tiner. Eller bruk friske jordbær. Ta av noen jordbær og rabarbrabiter til pynt. Del kakebunnen i to. Dunk den med avkjølt saus.
Visp kremfløten. Bland ca. halvparten med rabarbra og bær. Fyll kaken med fruktkremen. Dekk kaken med resten av kremen og pynt med bær og rabarbra.
Frisk og lekker bløtkake som gjerne kan stå å trekke noen timer før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4205 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21334)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-01-13
Oppdatert dato:2006-01-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift