Rabarbra med smuldredeig inneholder
246 Kalorier,
40 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Rabarbra med smuldredeig har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbra med smuldredeig er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6560 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbra med smuldredeig med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 246.23 | 2 203.76 | 550.94 | Kcal |
Protein | 3.87 | 34.64 | 8.66 | gram |
Karbohydrat | 39.56 | 354.06 | 88.52 | gram |
Kostfiber | 3.18 | 28.46 | 7.12 | gram |
Fett | 7.35 | 65.78 | 16.45 | gram |
Mettet fett | 4.46 | 39.92 | 9.98 | gram |
Salt | 0.10 | 0.87 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.80 | Kr 42.96 | Kr 10.74 | .- |
Hele oppskriften veier | 895 totalt | 895 pr porsj | 224 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Rabarbrastenglene skjæres i tynne skiver og blandes med sukker, potetmel og vaniljesukker. Helles i et smurt ildfast fat.
Deigen smuldres sammen av mel, sukker og bløtt smør, drysses over rabarbraene.
Bakes midt i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Serveres med vaniljeis eller krem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22328)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-24
Oppdatert dato:2006-06-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift