Fotograf:Rosemarie Pettersen Vi har funnet en ny vri på vårruller. Istedenfor å dyppe de i forskjellige sursøte chilisauser, prøvde vi med en asiatisk plommesaus vi lagde. Og det passer helt perfekt sammen og er en ypperlig snacksrett
Vårruller kan lages ferdig uten å steke de på forhånd i større kvanta og fryses. De friteres da når de tiner.
Oppskriften inneholder 126 Kalorier, 19 g Karbo, 9 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland kyllingkjøtt, reker, gulrot, bønnespirer, vårløk, ingefær, soya- og fiskesaus i en skål.
Pisk maismel og vann sammen til en fin deig. Legg 2 ts fyll på hvert stykke deig i det ene hjørnet. Fold snippen over fyllet og fold venstre og høyre hjørnesnipp inn mot midten, rull rullen sammen, så den ligner en sigar. Pensle kantene på det fjerde hjørne med maismelblandingen, så rullen »limes« godt sammen.
Varm oljen opp i en wok eller dyp sauterpanne. Når en brødterning bruner på 40 sekunder, er oljen klar til fritering. Frityrstek vårrullene ved middelvarme, til de er gyldenbrune på alle sider. Drypp av på kjøkkenrull. Server vårrullerne med en plommesaus på linken her: Plommesaus
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34247)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Fritert Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2018-08-31
Oppdatert dato:2018-08-31