Fotograf:
Matprat.no
Reinsdyrbiff med grønnsaksmosaikk inneholder
109 Kalorier,
5 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrbiff med grønnsaksmosaikk har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sennep, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrbiff med grønnsaksmosaikk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4346 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrbiff med grønnsaksmosaikk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.15 | 722.41 | Kcal |
Protein | 8.51 | 56.32 | gram |
Karbohydrat | 4.83 | 31.97 | gram |
Kostfiber | 1.93 | 12.77 | gram |
Fett | 5.77 | 38.19 | gram |
Mettet fett | 2.89 | 19.13 | gram |
Salt | 0.69 | 4.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.21 | Kr 60.96 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 647 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,7 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Rundt biffene surrer du baconskiver som festes med tannstikkere. Skjær paprika og squash i små terninger.
2. Stek biffene på middels varme, til de har fått en gylden farge på begge sider. Etterstek biffene i ovnen på 200° C i ca. 5 minutter.
3. Fres grønnsakene i pannen i et par minutter mens biffene står i ovnen. Tilsett salt og pepper og rør litt rundt med stekespaden.
4. Tilsett ingrediensene til sausen rett i pannen og la det koke 2-3 minutter.
5. Ta biffene ut av ovnen og la dem hvile ca. 5 minutter.
6. Legg biffene i pannen med grønnsaksmosaikken. Serveres med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118968635)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-22
Oppdatert dato:2002-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift