Reinsdyrsauté i risrand inneholder
151 Kalorier,
12 g Karbo,
10 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrsauté i risrand har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrsauté i risrand er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4310 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrsauté i risrand!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 151.31 | 519.07 | Kcal |
Protein | 10.43 | 35.78 | gram |
Karbohydrat | 11.96 | 41.03 | gram |
Kostfiber | 1.40 | 4.80 | gram |
Fett | 6.55 | 22.47 | gram |
Mettet fett | 3.15 | 10.81 | gram |
Salt | 0.33 | 1.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.57 | Kr 36.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 372 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Halvtin kjøttet. Skjær det i skiver og deretter i strimler. Skrell og hakk løken.
Brun kjøtt og løk i matfett i en stekepanne eller gryte. Krydre med salt, pepper, estragon og sennep.
Spe med buljongen og etterstek på svak varme under lokk til kjøttet er mørt, ca 15 minutter. Rør i crème fraiche. Smak eventuelt til med balsamicoeddik og bland i persillen. Kok ris etter anvisning på pakken. Legg risen i en randform. Legg risranden opp på et serveringsfat og hell reinsdyrsauteen i midten.
Server straks med salat og brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10736)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift