Reinsdyrsteik fra Oppland inneholder
120 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrsteik fra Oppland har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrsteik fra Oppland er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
15069 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrsteik fra Oppland!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 120.29 | 420.26 | Kcal |
Protein | 13.51 | 47.20 | gram |
Karbohydrat | 1.57 | 5.49 | gram |
Kostfiber | 0.06 | 0.21 | gram |
Fett | 6.65 | 23.23 | gram |
Mettet fett | 3.74 | 13.07 | gram |
Salt | 0.51 | 1.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.91 | Kr 48.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 096 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun steken godt i jerngryte. Kok opp melk og vann og ha det i gryten. Salte og pepre.
La steken trekke ved svak varme 1 - 1 1/2 time. Snu steken av og til. Når kjøttet trekker ved 85-90 C blir den saftig og mør.
Ta kjøttet opp. Dekk det til og la det hvile.
Lag sausen ferdig med jevning og rømme.
Skjær kjøttet i skiver og server det med sausen, kokte poteter, kokte grønnsaker og tyttebær eller rognebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13850)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-21
Oppdatert dato:2003-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift