Reinskavsalat inneholder
93 Kalorier,
4 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Reinskavsalat har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinskavsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinskavsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.18 | 386.17 | Kcal |
Protein | 3.75 | 15.54 | gram |
Karbohydrat | 3.91 | 16.20 | gram |
Kostfiber | 1.39 | 5.76 | gram |
Fett | 6.64 | 27.52 | gram |
Mettet fett | 1.25 | 5.18 | gram |
Salt | 0.35 | 1.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.32 | Kr 26.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 658 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Stek reinskavet etter anvisningen på pakken, sammen med salt og krydderurtene. Del kjøttet i litt mindre biter. Avkjøl.
Skjær soppen i skiver, salaten i strimler og tomatene i smale båter. Skyll purren godt og skjær den i ringer. Skrell eplet, fjern kjernhuset og skjær i terninger. Legg den strimlede salaten og det meste av både soppen og tomatene samt alle epleterningene i en salatbolle.
Strø hakket agurk, grovmalt svart pepper og det meste av det stekte kjøttet over. Bland alt forsiktig. Garner med resten av soppen, tomatbåtene og kjøttet.
Ryst sammen dressingen og hell den over salaten. Topp med paprikaterninger og sylteløk.
Server med rykende ferske baguetter og smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10704)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere:
3012 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift