Rosenkålsalat med eple. mandler og granateple



Rosenkålsalat med eple, mandler og granateple oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Finsnittet rosenkål er godt egnet til salat. Sammen med sprø epler og en snerten sennepsdressing blir dette en deilig variant med mye smak.

Oppskriften inneholder 93 Kalorier, 8 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rosenkålsalat med eple, mandler og granateple er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2412 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grrosenkål
2stkeple
1bunt(er)frisk kruspersille
50grfrisk grønnkål

Mild sennepsdressing

4ssolivenolje
2sssitronsaft
1tsdijonsennep
1,5tsflytende honning
1dashsalt og nykvernet pepper

Pynt

1stkgranateple
fryste tyttebær




Kalorier og næringsinnhold i Rosenkålsalat med eple. mandler og granateple med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier92.95234.86Kcal
Protein2.756.95gram
Karbohydrat8.4521.35gram
Kostfiber3.609.10gram
Fett4.5511.50gram
Mettet fett0.621.57gram
Salt0.140.35gram
Pris på oppskriftenKr 6.41Kr 16.20Kr .-
Hele oppskriften veier1 011 totalt253 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo36,36 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skyll rosenkålen og fjern evt. de ytterste bladene. Skjær av bunnen og finsnitt rosenkålen med en skarp kniv.
Skyll eplene og skjær dem i små terninger.
Skyll og finhakk persille.
Fjern den grove stilken på grønnkålen og riv bladene i mindre biter. Skyll og rist vannet av grønnkålen. Du kan gjerne massere grønnkålen litt.
Da blir den ekstra mør.
Bland rosenkål, grønnkål, epler og persille sammen i en bolle.
Rør olivenolje, sitronsaft, sennep og honning sammen i en liten bolle og smak til med salt og pepper.
Bland sennepsdressingen godt sammen med kålsalaten og la den trekke kjølig i ca. 30 minutter.
Rist mandlene lett i smør i en panne. Tilsett honning og salt og la mandlene steke videre i ca. 2 minutter, til de er gylne. Avkjøles på bakepapir.
Del granateplet i to og pirk ut kjernene.Strø granateplekjerner, tyttebær og de honningstekte mandlene over salaten og server.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 34898)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Salat
Innlagt dato:2019-12-05
Oppdatert dato:2019-12-05


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rosenkålsalat.Rosenkålsalat.
Denne retten har 94,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rosenkålsalat med eple, mandler og granateple.Rosenkålsalat med eple, mandler og granateple.
Denne retten har 92,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.