Fotograf:Frukt.no En frisk og sprø salat med sellerirot i fokus. Sellerirot- og eplestrimler med en deilig vinaitgrette toppet med valnøtter og et dryss av persille er en nytelse og passer til det meste.
Begynn med vinaigretten.
Visp sennep og eddik og sammen.
Tilsett oljen og visp til den er godt blandet.
Krydre med salt og pepper etter smak.
Sett til side.
Skrell selleriroten og skjær den i tynne strimler med en skarp kniv eller bruk en mandolin.
Ha på 2 ss sitronsaft.
Skjær eplet og stilkselleri i tynne strimler. Bland med selleriroten.
Ha på dressingen.
Topp med ristede, hakkede valnøtter, granateplekjerner og et ekstra dryss av persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 35759)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2021-07-19
Oppdatert dato:2021-07-19