Skinke med fløterøtter inneholder
96 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Skinke med fløterøtter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinke med fløterøtter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1566 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinke med fløterøtter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.92 | 298.79 | Kcal |
Protein | 6.83 | 21.28 | gram |
Karbohydrat | 5.58 | 17.38 | gram |
Kostfiber | 1.99 | 6.20 | gram |
Fett | 4.70 | 14.64 | gram |
Mettet fett | 2.45 | 7.63 | gram |
Salt | 1.64 | 5.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.49 | Kr 35.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 623 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,26 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell rotfruktene med potetskreller. Del smale røtter i 7-8 cm lengder. Eller skjær til staver på samme lengde av større ”røtter”.
Legges i en dyp form i vann blandet med saft av halve sitronen mel. Ha melk og fløte i en kjele og sett den over på varm plate.
Ta røttene opp fra sitronvannet og la dem småputre seg møre i melkeblandingen 8 – 10 min. Smak til med salt og pepper.
Hvis sausen ikke er ”kremet” nok, ta opp røttene med hullsleiv og la sausen koke litt inn, før de legges tilbake. Tilsett raust med hakket persille, og smak til.
Server fløterøttene med pent opplagte skinkeskiver og godt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28878)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-29
Oppdatert dato:2012-01-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift