Smuldrepai med rabarbra inneholder
285 Kalorier,
29 g Karbo,
3 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Smuldrepai med rabarbra har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smuldrepai med rabarbra er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 13 lesere
Lesere:
26561 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Smuldrepai med rabarbra med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 284.62 | 2 167.38 | 361.23 | Kcal |
Protein | 3.10 | 23.61 | 3.93 | gram |
Karbohydrat | 28.66 | 218.25 | 36.37 | gram |
Kostfiber | 3.19 | 24.29 | 4.05 | gram |
Fett | 16.80 | 127.93 | 21.32 | gram |
Mettet fett | 10.37 | 78.97 | 13.16 | gram |
Salt | 0.22 | 1.69 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.36 | Kr 40.82 | Kr 6.80 | .- |
Hele oppskriften veier | 762 totalt | 762 pr porsj | 127 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker
Smuldrepai med rabarbra kan lages i stor form eller i porsjonsformer. Server med vaniljesaus eller vispet krem.
Ildfast form, 1 stor eller 6 små
I stekeovnen: 225 °C, ca. 20 minutter
Ha mel, sukker og havregryn i bolle, bruk gjerne food processor.
Skjær smøret i terninger. La maskinen gå slik at alt blir en grynet masse, eller bruk fingertuppene og smuldre smøret raskt i det tørre.
Rens og skjær rabarbra i biter og bland med sukker og potetmel. Fordel dette i en stor eller 6 små former.
Fordel smuldredeigen over rabarbrablandingen i formen/e.
Stekes midt i ovnen til deigen er gyllen og fruktsaften bobler opp
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14357)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-06-10
Oppdatert dato:2003-06-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift