Snaddens røkte svinekam med Reve-enkas rotstuing. inneholder
185 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Snaddens røkte svinekam med Reve-enkas rotstuing. har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Snaddens røkte svinekam med Reve-enkas rotstuing. er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
12052 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Snaddens røkte svinekam med Reve-enkas rotstuing.!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 185.22 | 1 025.10 | Kcal |
Protein | 6.39 | 35.37 | gram |
Karbohydrat | 3.07 | 16.99 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 6.36 | gram |
Fett | 16.12 | 89.22 | gram |
Mettet fett | 7.72 | 42.73 | gram |
Salt | 1.03 | 5.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.66 | Kr 31.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 214 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hentet fra oppskrifter utviklet i regi av prosjekt Ringerikskost:
Pakk svinekammen inn i folie, og stek den i ovn på ca. 175 grader til den har fått en kjernetemperatur på 74 grader. Bruk steketermometer. Bland fløte, rømme, rosmarin og sennep, og la det koke mørt. Det skal være litt tyggemotstand. Er stuingen for tykk, så tilsett litt melk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17636)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Norge
Fylke:
Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-04-28
Oppdatert dato:2004-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift