Fotograf:
Knut Pettersen
Å woke er blitt svært populært. Både fisk og kjøtt egner seg til denne måten å tilberede mat på.
Her kan man variere med andre fiskeslag, men bruk de som er faste. Oppskriften inneholder
75 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Steinbit i wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10333 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Steinbit i wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 74.98 | 298.61 | Kcal |
Protein | 10.26 | 40.86 | gram |
Karbohydrat | 2.16 | 8.60 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 3.42 | gram |
Fett | 2.62 | 10.43 | gram |
Mettet fett | 0.45 | 1.79 | gram |
Salt | 0.75 | 2.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.63 | Kr 38.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 593 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,52 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gjør klar alle grønnsakene. De skal renses og kuttes i strimler eller skiver. Brokkolien deles i små buketter og stilken skjæres i skiver. Fiskefilèten skjæres i terninger ca 3x3 cm, pass på at alle bein er fjernet.
Varm oljen i en wokpanne til det ryker. Stek fiskebitene gylne og legg dem over på et varmt fat. Dryss litt salt og pepper over. Stir-fry (stek raskt) brokkoli, gulrot, kinakål og purre 2-3 minutter og legg dem over fisken på fatet. Stir-fry deretter løk, hvitløk, ingefær og chili i 2 minutter. Tilsett soyasaus og fiskebuljong, jevne med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over fisken og grønnsakene
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 852)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-01-12
Oppdatert dato:2014-01-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift