Fotograf:
Norges sjømatråd
Stekte torsketunger 4 inneholder
85 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Stekte torsketunger 4 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekte torsketunger 4 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 1,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11868 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekte torsketunger 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.28 | 582.46 | Kcal |
Protein | 5.78 | 39.48 | gram |
Karbohydrat | 8.70 | 59.42 | gram |
Kostfiber | 1.44 | 9.84 | gram |
Fett | 2.72 | 18.58 | gram |
Mettet fett | 1.45 | 9.90 | gram |
Salt | 0.49 | 3.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.24 | Kr 42.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 732 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Renskjær torsketungene og vask dem i kaldt eddikvann. La dem renne av på husholdningspapir.
Vend tungene i paneringen og stek dem sprø ved god varme. Snu ofte så de ikke blir brent. Husk torsketunger trenger noe lenger steketid enn fisk generelt.
Ta dem opp og ha grønnsakene i pannen sammen med litt mere smør. Surr til grønnsakene er myke. Ta dem opp med hullsleiv.
Ha ketchup, tomatpuré og fløte i pannen, bland godt sammen og la sausen koke til den er passe tykk. Hell sausen over tungene og fordel grønnsakene rundt.
Serveres med kokte eller bakte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23435)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-12
Oppdatert dato:2007-02-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift